Delta Medical: «Ми, в першу чергу, - соціально відповідальна компанія»

Delta Medical: «Ми, в першу чергу, - соціально відповідальна компанія» © / Дельта Медикел
Киев, 23 марта - АиФ-Украина, На правах рекламы.

Пандемія коронавірусу COVID-19 дісталася й України. Згідно з останніми даними, кількість хворих COVID-19 у світі – понад 300 тис. осіб.

Ситуація в Україні поки стабільна багато в чому завдяки превентивним заходам: карантину, зачиненню всіх підприємств, які не забезпечують життєво важливі сфери, обмеженню пересування тощо. Одним із серйозних чинників, що стабілізують суспільство, є і безперебійна робота аптек, наявність препаратів на прилавках.

Компанія Delta Medical – один з найбільших в Україні постачальників лікарських препаратів, виробів медичного призначення, інших ліків, які широко представлені не тільки в Києві, а й по всій Україні.

– Ми як соціально відповідальна компанія не можемо залишити Україну в цей складний кризовий час без препаратів, від яких залежить здоров'я, а іноді й життя українців, – повідомляє компанія Delta Medical. – Ми ухвалили рішення: Delta Medical, незважаючи на оголошений у країні карантин, продовжує працювати в штатному режимі.

Компанія Delta Medical – один з найбільших в Україні постачальників лікарських препаратів. Фото: Дельта Медикел

Це означає, що ми забезпечуємо аптеки препаратами з Delta Medical у необхідній кількості: протизапальними і знеболювальними засобами, препаратами для лікування онкологічних захворювань, жарознижувальними засобами, засобами для профілактики захворювань, які передаються повітряно-крапельним шляхом, для зміцнення імунітету тощо.

Крім того, в умовах обмеження роботи муніципального транспорту Delta Medical самостійно вирішила питання безпечної логістики своїх співробітників. Компанія виділила додатковий службовий транспорт. Були складені маршрути по Києву та Київській області з урахуванням місця проживання всіх співробітників таким чином, щоб їм не довелося користуватися громадським транспортом. Цей захід  знижує ризики зараження.

– Зрозуміло також, що в офісі значно посилені профілактичні заходи. Ми впевнені, що впораємося з усіма викликами, і готові підтримувати наших співгромадян у цей не простий для нас усіх час. Ми – це Україна! – підкреслює Delta Medical.

Новости от АиФ.ua в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/aif_ukraine.

Также вам может быть интересно

Топ 5 читаемых